Schutting laten plaatsen

Bij PB Schuttingbouw kunt u verschillende soorten schuttingen laten plaatsen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een houten schutting laten plaatsen. De schuttingen kunnen bestaan uit verschillende soorten palen, platen en schermen, in combinatie met een aantal verschillende soorten tuinpoorten.

Wij leveren en plaatsen beton schuttingen in vlak grijs, maar daarnaast heeft u natuurlijk ook de keuze uit beton schuttingen in hout- en steenmotief of beton hout combinaties, in verschillende kleuren. Met andere woorden, of u nu een goedkope schutting wil laten plaatsen of een (duurdere) schutting met meer details, wij helpen u graag vooruit.

Wilt u zelf een schutting plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Bij ons kunt u kosten besparen op het plaatsen van een schutting, u krijg namelijk €20,- korting per meter als u de schutting zelf plaatst. Wij leveren niet alleen schuttingen in de omgeving Eindhoven en Helmond, maar ook in Tilburg, Den Bosch en de regio’s hierbuiten.

Bekijk hier beneden een aantal van onze verschillende soorten schuttingen.

Schutting kenmerken:

 • 19, 21 of 23 planks
 • Dubbelzijdig rotsmotief antraciet
 • Hoogte tussen 100cm en 300cm
 • Beugellatten zo dat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.
 • Met afdekkap, huisjesprofiel of toog
 • Palen worden aangestort met betonmortel
 • Houtwerk met KOMO keurmerk. Dus niet gedompeld!
 • Garantie op betonrot 20 jaar, op het hout 10 jaar

Persoonlijk contact

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten.

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting zijn er een aantal stappen die we volgen, namelijk:

 1. Grond voorbereiden
  Het terrein moet redelijk bereikbaar zijn en vrij zijn van obstakels, in en boven de grond anders in overleg met de bouwploeg.
   
 2. Palen plaatsen
  De schuttingpalen worden circa 75cm in de grond geplaatst en vervolgens aangestort met betonmortel voor extra stevingheid. Daarna plaatsen we grondplaten tussen de palen, deze is 184cm lang en valt aan weerszijde in de schuttingpaal.
   
 3. Tuinschermen plaatsen
  Vervolgens brengen we de tuinschermen stevig aan en zorgen we dat ieder scherm waterpas hangt. De tuinschermen worden door de palen heen door middel van L-beslag aan elkaar bevestigt.

 4. Afwerking
  Tijdens de afwerking van de nieuwe schutting worden de schermen afgewerkt met een afdekkap huisjes profile zo dat er geen water op blijft staan en beugellaten zodat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.
goedkoop een schutting laten plaatsen

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een schutting? Of bent u benieuwd naar de kosten van het plaatsen van een schutting? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaande formulier. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06 29 51 07 61.