Schutting poort laten plaatsen

Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting poorten en tuinpoorten. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van verschillende soorten poorten en combinaties van verschillende materialen.

De houten poorten zijn in diverse hoogtes en breedtes leverbaar en zijn voorzien van een stalen frame voor extra draagkracht. Verder zijn de tuinpoorten beplankt met de zelfde planken als de schutting en komen ze met een cilinderslot en 3 bijbehorende sleutels. Het Slot en klinkstel zijn van rvs en hebben verstelbare duimen. Onze poortvleugels zijn ook te combineren als dubbele poorten. Wij leveren niet alleen schutting poorten in de omgeving Eindhoven en Helmond, maar ook in Tilburg, Den Bosch en de regio’s hierbuiten.

Wilt u de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een schutting poort met ons bespreken? Neem dan contact met ons op door middel van de contactpagina of bel naar 06 29 51 07 61.

Poort kenmerken:

 • Slot met cilinder + 3 sleutels
 • Klinkstel van RVS
 • Poortpalen aangestord met beton
 • Stalen poortframe
 • Verstelbare duimen
 • Houtwerk met KOMO keurmerk. Dus niet gedompeld!
 • Garantie op betonrot 20 jaar, op het hout 10 jaar

Persoonlijk contact

Grenen

schutting laten plaatsen

Douglas

schuttingen helmond

Vuren

schutting laten plaatsen

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting poort of tuinpoort zijn er een aantal belangrijke stappen die we volgen, namelijk:

 1. Poortpalen plaatsen
  De eerste stap bij het plaatsen van een tuinpoort is het plaatsen van de poortpalen. Hiervoor bereiden we de grond voor en verankeren we de palen vervolgens in de grond. De poortpalen worden aangestort met betonmortel.
   
 2. Duimen plaatsen
  Eenmaal de poortpalen in de grond zijn geplaatst, worden er muurplaten op bevestigt voor de plaatsing van de plaatduimen.

 3. Hang delen op de poort plaatsen
  In deze fase van het traject zorgen we ervoor dat de hang  en sluitwerk op goede wijze op de schutting poort wordt geplaatst.
   
 4. Sluiting en afwerking
  Het is nu tijd voor de montage van de sluiting en beugels. Na het plaatsen hiervan zorgen we ervoor dat alles waterpas is geplaatst.

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een schutting poort? Of bent u benieuwd naar de kosten van het plaatsen van een poort? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaande formulier. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06 29 51 07 61.