Schuttingen en poorten

Wilt u een beter beeld krijgen van ons assortiment of bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting of tuinpoort? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende poorten, palen, platen en schermen. Klik op een van de producten voor meer informatie.

Schuttingpalen

De stevige schuttingpalen zorgen ervoor dat we de schuttingen op juiste wijze kunnen plaatsen en stevig zullen staan. De palen zijn in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar en zorgen voor een mooi passend geheel. Lees hier meer over onze schuttingpalen.

Witte schuttingpalen met ronde kop
Witte schuttingpalen met diamantkop

Platen

Bij PB Schuttingbouw hebben we schuttingplaten in verschillende kleuren en motieven. De platen zorgen voor een mooie en luxe uitstraling. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn ook te gebruiken voor plantenbakken.

Rotsmotief onderplaten
onderplaat glad gecoad

Poorten

Maak uw nieuwe schutting compleet met een bijpassende tuinpoort. De poorten komen in verschillende houtsoorten, namelijk vuren, douglas en grenen. Het houtwerk heeft het KOMO keurmerk, is niet gedompeld en komt met 10 jaar garantie.

Dubbele schutting poort
Dubbele schutting poort

Schermen

Toe aan een nieuwe tuinafscheiding? Wanneer u een nieuwe schutting laat plaatsen wilt u natuurlijk dat de uitstraling van uw tuin er op vooruit gaat. Daarom heeft u bij PB Schuttingbouw de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren schermen. Onze schermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen met 10 jaar garantie.

tuinschermen
tuinschermen