Schutting plaatsen in Eindhoven

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een schutting?

Bij PB Schuttingbouw in Eindhoven heeft u de keuzen uit verschillende soorten schuttingen. Zo zou u voor een houten schutting kunnen gaan maar kunt u ook kiezen voor een beton of hout beton schutting. De tuinafscheidingen komen in verschillende kleuren, soorten en maten.

Wilt u een goedkope schutting laten plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hanteren niet alleen lage tarieven, bij ons krijgt u €20,- korting per meter als u er voor kiest om de schutting zelf te plaatsen.

Persoonlijk contact

Schutting kenmerken:

 • 19, 21 of 23 planks
 • Hoogte tussen 100cm en 300cm
 • Beugellatten zo dat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.
 • Met afdekkap, huisjesprofiel of toog
 • Palen worden aangestort met betonmortel
 • Houtwerk met KOMO keurmerk. Dus niet gedompeld!
 • Garantie op beton 25 jaar, op het hout 15 jaar
Vuren tuinschermen
Grenen tuinschermen
Dubbele schutting poort
Grenen schutting poort

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting zijn er een aantal stappen die we volgen, namelijk:

 1. Grond voorbereiden
  Het terrein moet redelijk bereikbaar zijn en vrij zijn van obstakels, boven en in de grond.
   
 2. Palen plaatsen
  De schuttingpalen worden circa 75cm in de grond geplaatst en vervolgens aangestort met betonmortel voor extra stevingheid. Daarna plaatsen we grondplaten tussen de palen, deze is 184cm lang en valt aan weerszijde in de schuttingpaal.
   
 3. Tuinschermen plaatsen
  Vervolgens brengen we de tuinschermen stevig aan en zorgen we dat ieder scherm waterpas hangt. De tuinschermen worden door de palen heen door middel van L-beslag aan elkaar bevestigt.

 4. Afwerking
  Tijdens de afwerking van de nieuwe schutting worden de schermen afgewerkt met een afdekkap huisjes profile zo dat er geen water op blijft staan en beugellaten zodat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Eindhoven of bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting? Bekijk het prijsoverzicht of neem contact met ons voor meer informatie.