Nieuwe schutting plaatsen Den Bosch

U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van verschillende soorten schuttingen en combinaties van verschillende materialen.

Schutting laten plaatsen in Den Bosch?

De houten poorten zijn in verschillende hoogtes en breedtes leverbaar en zijn allemaal voorzien van een stalen frame voor extra draagkracht. Verder zijn de tuinpoorten voorzien van de zelfde planken als de schutting en komen ze met een cilinderslot en 3 bijbehorende sleutels. Het Slot en klinkstel zijn van roestvrij staal en hebben verstelbare duimen. Onze poortvleugels zijn ook te combineren als dubbele poorten. Wij leveren niet alleen schutting poorten in de omgeving Den Bosch en Tilburg, Eindhoven en Helmond, maar ook in regio’s hierbuiten.

NEEM CONTACT OP

Schutting kenmerken:

  • 19, 21 of 23 planks
  • Hoogte tussen 100cm en 300cm
  • Beugellatten zo dat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.
  • Met afdekkap, huisjesprofiel of toog
  • Palen worden aangestort met betonmortel
  • Houtwerk met KOMO keurmerk. Dus niet gedompeld!
  • Garantie op beton 25 jaar, op het hout 15 jaar
Vuren tuinschermen
Grenen tuinschermen
Dubbele schutting poort
Grenen schutting poort

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting zijn er een aantal stappen die we volgen, namelijk:

1. Grond voorbereiden
Het terrein moet redelijk bereikbaar zijn en vrij zijn van obstakels, boven en in de grond.
 

2. Palen plaatsen
De schuttingpalen worden circa 75cm in de grond geplaatst en vervolgens aangestort met betonmortel voor extra stevingheid. Daarna plaatsen we grondplaten tussen de palen, deze is 184cm lang en valt aan weerszijde in de schuttingpaal.

3. Tuinschermen plaatsen
Vervolgens brengen we de tuinschermen stevig aan en zorgen we dat ieder scherm waterpas hangt. De tuinschermen worden door de palen heen door middel van L-beslag aan elkaar bevestigt.

4. Afwerking
Tijdens de afwerking van de nieuwe schutting worden de schermen afgewerkt met een afdekkap huisjes profile zo dat er geen water op blijft staan en beugellaten zodat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Eindhoven of bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting? Bekijk het prijsoverzicht of neem contact met ons voor meer informatie.