Nieuwe schutting plaatsen Tilburg

Wilt u een beter beeld krijgen van ons assortiment of bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting of tuinpoort? De schuttingen kunnen bestaan uit verschillende soorten palen, platen en schermen, in combinatie met een aantal verschillende soorten tuinpoorten.​​​​​​​

Wilt u een schutting laten plaatsen in Tilburg?

Wij leveren en plaatsen diverse beton schuttingen. Schuttingen in vlak grijs, maar beton schuttingen in hout- en steenmotief of beton hout combinaties, in verschillende kleuren. Met andere woorden, of u nu een goedkope schutting wil laten plaatsen of een (duurdere) schutting met meer details, bij ons bent u aan het juiste adres.

Plaatst u liever zelf een schutting om kosten te besparen? Wanneer u de schutting zelf plaatst scheelt het u €20,- per meter! Wij leveren niet alleen schuttingen in Tilburg, maar ook in de regio daarbuiten. Wij leveren en plaatsen schuttingen in onder andere Den Bosch, Eindhoven en Helmond.

DIRECT CONTACT

Schutting kenmerken:

  • 19, 21 of 23 planks
  • Hoogte tussen 100cm en 300cm
  • Beugellatten zo dat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.
  • Met afdekkap, huisjesprofiel of toog
  • Palen worden aangestort met betonmortel
  • Houtwerk met KOMO keurmerk. Dus niet gedompeld!
  • Garantie op beton 25 jaar, op het hout 15 jaar
Vuren tuinschermen
Grenen tuinschermen
Dubbele schutting poort
Grenen schutting poort

Bij het plaatsen van een nieuwe schutting zijn er een aantal stappen die we volgen, namelijk:

1. Grond voorbereiden
Het terrein moet redelijk bereikbaar zijn en vrij zijn van obstakels, boven en in de grond.
 

2. Palen plaatsen
De schuttingpalen worden circa 75cm in de grond geplaatst en vervolgens aangestort met betonmortel voor extra stevingheid. Daarna plaatsen we grondplaten tussen de palen, deze is 184cm lang en valt aan weerszijde in de schuttingpaal.

3. Tuinschermen plaatsen
Vervolgens brengen we de tuinschermen stevig aan en zorgen we dat ieder scherm waterpas hangt. De tuinschermen worden door de palen heen door middel van L-beslag aan elkaar bevestigt.

4. Afwerking
Tijdens de afwerking van de nieuwe schutting worden de schermen afgewerkt met een afdekkap huisjes profile zo dat er geen water op blijft staan en beugellaten zodat je geen bevestigingsmaterialen ziet zitten.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Eindhoven of bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting? Bekijk het prijsoverzicht of neem contact met ons voor meer informatie.